magento

Anne on fire!

Toegevoegd op 8 juni 2019 om 12:40 door Jorgos Theteroglou
Whatsapp Facebook Twitter


Maarssen VR1 heeft de competitie afgesloten met een 4-2 overwinning op Bavel. Grote vrouw aan Maarssen kant was Anne Vroege die twee goals voor haar rekening nam waarvan één lob vanaf 30 meter over de keepster. En dat terwijl ze aanvankelijk op de bank zou starten..

De reden dat ze op de bank zou starten was omdat ze te laat op de club verscheen. Ze was niet de enige want er verschenen er nog vier te laat.. Net als Linda vder Meijden en Sharona Abels zou Anne aanvankelijk op de bank beginnen, maar doordat Nico Schat in de warming-up moest afhaken, mocht Anne toch in de basis beginnen. Ook terug in de basis vandaag: Lianne Grin.

Maarssen moest het opnemen tegen Bavel, de nummer 5 op de ranglijst. En ofschoon er niks op het spel stond, wou Maarssen de wedstrijd toch graag winnen zodat het met een goed gevoel de play-offs ingaat.

En dat was te zien in de wedstrijd. De ploeg opende scherp en combineerde er lustig op los in de eerste 10 minuten. Nadat Marieke Baas (2x) en Sarina Pua al dicht bij de openingstreffer waren geweest, was het in de 11e minuut wel raak. Na een fout in de opbouw bij Bavel belandde de bal voor de voeten van Anne Vroege. Die zag de keepster voor haar doel staan en lobde de bal vanaf 30 meter afstand schitterend over haar heen. 1-0 en wat een goal van Anne!De bezoekers kwamen hierna iets beter in de wedstrijd en kregen via de rappe rechtsbuiten een goede kans op de gelijkmaker. Randje buitenspel schoot ze de bal echter voorlangs.In de 35e minuut leidde wederom een fout in de opbouw bij Bavel tot de 2-0 van Maarssen. Lianne Grin onderschepte de bal op het middenveld en ging een prachtig driehoekje aan met Anne Vroege en Sarina Pua. Met name de fluwelen touch van Pua was geweldig. Hiermee zette ze Lianne alleen voor de keepster die uiterst koelbloedig de bal in de rechterhoek schepte. 2-0 en wat een fraaie aanval! Fijn voor Lianne ook om haar comeback te vieren met een goal.De koek was hiermee nog niet op in de 1e helft. Sarina Pua demonstreerde nog maar eens haar klasse door een bal achteloos neer te leggen voor Anne Vroege. Die had de smaak te pakken en probeerde het weer vanaf 30 meter. Dit keer scheerde haar afstandsschot rakelings langs de paal. Zou wat geweest zijn als deze er ook in was gegaan!Op slag van rust volgde toch nog de 3-0. Een vloeiende aanval belandde via Bibi Bus en Anne Vroege voor de voeten van Marieke Baas. Die toonde zich niet zelfzuchtig en legde de bal opzij op de vrijstaande Cynthia Buis. Die kon de bal zo binnenlopen. 3-0! Tevens de ruststand.

Na de rust verscheen topscorer Linda vder Meijden in het veld voor Lianne Grin. Maarssen nam het iets te gemakzuchtig op in de beginfase en dat leidde al na 2 minuten spelen tot de 3-1.Bavel ging wat feller de duels aan en doordat Maarssen de wind tegen had in de tweede helft kwam het wat moeilijker aan voetballen toe. Desondanks wist het in de 71e minuut de 4-1 te scoren. Na een fraaie aanval over een aantal schijven, werd Sarina Pua randje buitenspel diep gestuurd. Die hield goed het overzicht en legde de bal precies op maat af op Anne Vroege. Alleen voor de goal kon ze de bal zo binnenschuiven en hiermee haar tweede van de middag noteren. Heerlijk voor Anne! In de slotfase scoorde Bavel nog een keer tegen waardoor de uitslag uiteindelijk op 4-2 werd bepaald.

Complimenten dames en coach! De competitie prima afgesloten. Jullie mogen trots zijn op de behaalde tweede plaats. Zeker gezien de smalle selectie waarmee we het moeten doen en de vele blessures van bepalende speelsters die we gehad hebben.Komende zaterdag de eerste ronde van de play-offs. Slechts 3 wedstrijden zijn we verwijderd van de Topklasse. Nog drie keer alles geven. Ga ervoor!

Scoreverloop:

11. 1-0 Anne Vroege (-)35. 2-0 Lianne Grin (assist Sarina)42. 3-0 Cynthia Buis (assist Marieke)47. 3-1 71. 4-1 Anne Vroege (assist Sarina)82. 4-2

Opstelling:

Sanne;Nikita,Lisan,Laura,Lizzy;Bibi,Lianne(45.Linda),Marieke;Cynthia(64.Sharona),Sarina,Anne;

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento